Er du vår nye daglige leder?


Vi er en ideell stiftelse som utøver tjenester innenfor habiliteringsfeltet for barn og unge samt bolig og avlastningstilbud for barn og unge voksne med sammensatte utviklingsforstyrrelser. Vi består av to virksomheter; Nordre Aasen bo – og habiliteringssenter og Kapellveien habiliteringssenter. Våre to daglige ledere går nå av med pensjon og vi søker en ny innovativ daglig leder til å drifte begge våre virksomheter. Vi har til sammen ca. 250 tydelige og faglig sterke ansatte innenfor ulike fagområder. Våre oppdragsgivere er Oslo Universitetssykehus, avd. Ullevål, Oslo kommune samt omkringliggende kommuner.

Vi vokser stadig og ønsker deg som er opptatt av utviklingsarbeid og som kan tenke «utenfor boksen». Du har evnen til å motivere, jobbe strategisk og forstår betydningen av politisk arbeid og nettverksbygging innenfor våre fagfelt.
Da våre oppdragsgivere representerer offentlig forvaltning og vi er en ideell stiftelse er det ingen ulempe å kjenne disse områdene godt. Det samme gjelder vår brukergruppe.
Er du en du en åpen, ærlig person med et stort engasjement og respekt for vår brukergruppe, ikke nøl med å sende oss noen ord. Vi vil ta godt imot deg!
Ta gjerne kontakt med oss eller les mer på:

https://www.jobbnorge.no/ledige-stillinger/stilling/177887/daglig-leder

http://kapellveien.no/index.php/no/

http://nordreaasen.no/